Det ble skikkelig julestemning i Tysvær kyrkje i kveld. Foto: Irene Høyvik Jørgensen
Det ble skikkelig julestemning i Tysvær kyrkje i kveld. Foto: Irene Høyvik Jørgensen

JULEKONSERT

Sang og spilte frem skikkelig julestemning

I kveld var det «Vi syng jula inn!» i Tysvær kyrkje. Vi har fått disse flotte bildene.

Det ble en stemningsfull kveld med mange flotte innslag. Julestemningen kom virkelig frem i kveld i en fullsatt kirke.Takk til Jentegruppe, Førland Skulemusikkorps med dirigent Lars Johannes Liknes, Synnøve og Kristian Høie, Veronica Stokland, Katrine Eide, Lars Røthe, Barnekoret Gledessprederen med dirigent Marit Sofie Vikre, Jon Bjørnar Sandve, Julekoret, Thomas Halleland som konferansier, Berfrid Seibt på orgel og presten vår Arne, skriver Soknehuset.

Alle Foto: Irene Høyvik Jørgensen