Meld inn hvilke sone du har lett i. Det oppfordrer hundeeieren.
Meld inn hvilke sone du har lett i. Det oppfordrer hundeeieren.

NYHETER

– Stor takk til alle som har vært med å lete

Var det Elio som var ute og gikk langs veien i Espevik? Det er det store spørsmålet etter en ny lang dag med leting etter en savnet hund på Nedstrand.

– I dag har vi lett med søkehund og det har vært mange i drift for å hjelpe til. Fint hvis dere bringer vår takk videre. En god nyhet er at en hund som ligner vår ble observert i Espevik på hovedvegen på veg mot Sandvik (han som så den visste ikke at en hund var savnet). Vi ber folk holde øynene oppe for hund langs Nedstransvegen mellom Skjoldastraumen og Espevik, sier Marie Lindtner.

Letingen etter den savnede hunden har engasjert svært mange. Sjelden har så mange sagt at de stiller opp og går tur i marka og fjellet for å lete etter det som nesten er en håpløs oppgave, nemlig å finne en mørk hund i det våte og mørke været, som har vært siden den forsvant.

Nå er det altså et lite håp om at det var Elio som ble observert i nærheten av Espevik. Kanskje noen av leserne våre kan ta en kikk i hagen eller i nærheten av husene sine i kveld.

LES OGSÅ: https://tysver-bygdeblad.no/2019/12/28/leter-fortvilet-etter-hunden-sin/?fbclid=IwAR0-bzTiWdXQF5I-UWEFAqvdyFzq-jAdYzxIe6utf2vuJeEx1LyAuoQiV-I