Denne uken  har Gassco og Haugaland Næringspark signert avtaler med Statnett. Viktige steg på veien for å sikre og kunne legge til rette for nye arbeidsplasser i hele regionen. (f.v) Ordfører i Tysvær Sigmund Lier, ordfører i Vindafjord Ole Johan Vierdal, varaordfører i Haugesund Trine Meling Stokland, Lisbeth Kallevig Gassco, daglig leder i Haugaland Næringspark Tiril Fjeld og konserndirektør hos Statnett Elisabeth Vike Vardheim. Foto: Privat
Denne uken har Gassco og Haugaland Næringspark signert avtaler med Statnett. Viktige steg på veien for å sikre og kunne legge til rette for nye arbeidsplasser i hele regionen. (f.v) Ordfører i Tysvær Sigmund Lier, ordfører i Vindafjord Ole Johan Vierdal, varaordfører i Haugesund Trine Meling Stokland, Lisbeth Kallevig Gassco, daglig leder i Haugaland Næringspark Tiril Fjeld og konserndirektør hos Statnett Elisabeth Vike Vardheim. Foto: Privat

NÆRINGSLIV

Viktig signering for næringsparken