Bente Haraldson Syre, adm.Banksjefi Haugesund Sparebank. Foto: Alfred Aase
Bente Haraldson Syre, adm.Banksjefi Haugesund Sparebank. Foto: Alfred Aase

Bankene i Aksdal Senter har låst døra

Begge banekene i Aksdal Senter har låst døra, men kan selvsagt kontaktes på telefon og e-post.

– Vi i Haugesund Sparebank skal gjøre det vi kan for å bidra i den nasjonale dugnaden for å redusere spredningen av koronaviruset. Vi tenker på deg som kunde og har besluttet å stenge kontorene våre for fysiske besøk inntil videre. Vi kjenner våre kunder og lokalsamfunnet og det er vår styrke. Vi skal fortsette å låne ut penger og fortsette å tilby våre øvrige finansielle tjenester, med unntak av kontakt med kunder ved fysisk oppmøte, sier Bente Haraldson Syre, adm.Banksjef.

Også Sparebank 1 SR-Bank har stengt døra i dag.

Begge bankene opplyser om at ansatte er på jobb, enten i banken eller i hjemmekontor, slik at de kan nås via telefon og e-post.