Stien til Himakånå opnar delvis. 
Arkivfoto: Ingvild R. Myklebust
Stien til Himakånå opnar delvis. Arkivfoto: Ingvild R. Myklebust

Turvegen til Himakånå opnar delvis for turgåarar

– Prosjektet med opparbeiding av tursti til Himakånå har hatt god framdrift, og prosjektet forsøker nå å opne for turgåarar utanom arbeidstida til anleggsarbeidarane, opplyser Tysvær kommune onsdag denne veka.

Turstien til Himakånå fra Hinderåvåg vil derfor være open:

Måndag – fredag: 15:30 – 06:00

Laurdag og søndag: Open heile dagen

– Ein må rekne med noko anleggsverksemd utover oppsett arbeidstid. Vis omsyn og ta kontakt med maskinførarar før passering av maskiner i arbeid. På grunn av arbeidet vil det også vere nokre ulempe med uryddig terreng. Husk bandtvang og følg skiltinga, skriv kommunen på sine nettsider.