Leder for styringsgruppen, Sigurd Eikje, takker den tverrfaglig og interkommunal arbeidsgruppe har samarbeidet om anskaffelsen og hatt en grundig prosess med leverandørmarkedet. Sammen rådmann i Vindafjord signerte de kontrakten med Telenor i Tysvær Rådhus 16 juni 2020.  Lars Bakken, leder for e-helse i Telenor (sittende).  

Fra venstre 

Ingunn Toft, Sveio,  

Arve Rohde, Karmøy 

Rune Wilhelmsen, Telenor 

Tord Askvig, Etne/Vindafjord 

Lars Bakken, Telenor 

Gunhild Hjort, Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester,  

Camilla Waagen, Tysvær 

Sigurd Eikje, Tysvær (rådmann og leder for styringsgruppen) 

Sigurd Gjerdevik, Vindafjord 

Annbjørg Lunde, Tysvær 

Yngve Bergesen, Vindafjord
Leder for styringsgruppen, Sigurd Eikje, takker den tverrfaglig og interkommunal arbeidsgruppe har samarbeidet om anskaffelsen og hatt en grundig prosess med leverandørmarkedet. Sammen rådmann i Vindafjord signerte de kontrakten med Telenor i Tysvær Rådhus 16 juni 2020. Lars Bakken, leder for e-helse i Telenor (sittende). Fra venstre Ingunn Toft, Sveio, Arve Rohde, Karmøy Rune Wilhelmsen, Telenor Tord Askvig, Etne/Vindafjord Lars Bakken, Telenor Gunhild Hjort, Utviklingssenter for sykehjem og hjemmetjenester, Camilla Waagen, Tysvær Sigurd Eikje, Tysvær (rådmann og leder for styringsgruppen) Sigurd Gjerdevik, Vindafjord Annbjørg Lunde, Tysvær Yngve Bergesen, Vindafjord

Kommunene med ny trygghetsteknologi