Korona
Korona

Koronaviruset: 100 ganger nei

Tysvær har nå fått tilbake 100 tester av koronasmitte. Spørsmålet var om det var smitte. Svaret er nei.

– Det har vært stor pågang og mange er testet for koronaviruset etter at Tysvær og nabokommunene gikk ut med en oppfordring om å ta kontakt med koronasentralen i sin kommune hvis man hadde vært på bestemte utesteder i Haugesund på bestemte datoer den siste tiden. Tysvær kommune har fått over 100 prøvesvar tilbake nå, og alle har heldigvis vært negative. Kommunen venter fremdeles på ytterligere prøvesvar og vi minner om at man også kan sjekke sine prøvesvar på Helsenorge.no. Det testes fremdeles mange på koronasentralen og pågangen er stor, og innbyggere følges opp videre i sin karanteneperiode, skriver kommunen på sine hjemmesider.

– Vi minner om at alle som mistenker covid-19 tar kontakt med koronasentralen på telefon 52 75 74 00, men trenger du legevurdering eller legetilsyn må du kontakte fastlegen din per telefon. Fastlegen koordinerer da legetilsyn på luftveislegevakten i Haugesund.