Trist dag også for fotballfolket

Det var Tor Andreas Ohm (59) som ble funnet omkommet i går, etter at han ikke returnerte etter en fjelltur lørdag 29. august.

Det var frivillige fra Røde Kors som fant avdøde. Det er ingen mistanke om at avdøde er utsatt for noe straffbart. Ohm var bosatt i Skjold i Vindafjord. Hans påførende er varslet, og navnet frigis i samråd med dem.

Tor Ohm er far til fotballspiller og sangeren Berge Ohm som har spilt en rekke kamper for Skjold IL. Berge har også spilt flere lunsjkonserter for oss, sammen med sin bror Olav. Tor Ohm var en skikkelig supporter som alltid var til stede, hilste på alle og var oppriktig glad i fotball. Skjoldar IL var hans klubb, men Tor Ohm har også spilt for Skjold, blant annet på 1980-tallet da Skjold spilte i 3. divisjon. I tillegg har han spilt for Vard. Da sønnen kom til Grinde og Skjold, så var selvsagt Tor på plass.