Lena Litlehamar stoppet ikke før hun hadde scoret tre mot Djerv 1919. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Lena Litlehamar er tilbake i Tysvær. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Gode nyheter og kjipe nyheter

Det er ingen spøk å fylle 20 år i disse koronatider. Bare spør Emma Askeland. Men samtidig slipper Tysværdamene en god nyhet.

Emma Askelandhar fylt 20 år og er dermed for gammel for å spille videre i U20-serien for Tysværdamene. Regler er regler og lite å gjøre noe med. Men samtidig kommer dte en gladnyhet før kveldens kamp mot Haugar. Årets spiller i fjor, Lena Litlehamar er tilbake.

U-20 serien. Kamp tirsdag kveld kl 18:30 Tysværvåg
Tysværdamene- Haugar.
Troppen:
Marte Waage Haakull, Oda Erland, Juni Østhus, Miriam Olaussen, Tone Kringeland, Lisa Aksnes, Vilde Skofteland, Heidi Stonghaug, Tuva Herland,Sunniva Amundsen, Kaia Netland Amdal, Sofie Djuv-opedal, Malene Dalen Kvinnesland, Live Falkeid, Lena Litlehamar og Tiril Müller.