Korona: Flere stenger de neste ukene – oppdatert liste

Her vil vi prøve å samle de innspill som kommer fra lag og foreninger om aktiviteter de neste ukene:

Friskis & Svettis Tysvær var klar for oppstart, men følger selvfølgelig anbefalinger om utsettelse. Å ivareta deg som medlem er vår viktigste oppgave i denne pandemien vi står oppi. Det kan se ut til at smitte-tallene i vårt distrikt er lave og vi får håpe at strakstiltaket gjør at vi er klar for en aktiv vår fra og med 19. Januar

Stegaberg IL: (søndag) Med de meldingene som kom fra Statsministeren i kveld velger vi å ikke ha noen organisert aktivitet før det evt foreligger nye retningslinjer. Alle inneaktiviteter utgår (både i svømmehall, Steinsvik Arena og styrkerommet på Stegaberg huset. Garderobene stenges også. Friidrettenhar innstilt sin organiserte aktivitet frem til ny beskjed blir gitt. Fotballkretsen skal ha et møte i morgen, mandag og vi får evt retningslinjer derfra, men ingen organisert aktivitet før ny beskjed blir gitt.
Det er viktig at vi tar taket for å stoppe spredningen, slik at vi ikke får en vår full av hindringer.

Falkeid IL: Vi avventer melding fra fotballkretsen i morgen, mandag 4. januar 2021, og vil komme med nærmere informasjon om oppstart for fotballen etter dette. Når det gjeld treningsrommet vil vi også avvente til i morgen, mandag 4. januar 2021, med informasjon om eventuell stenging av dette til vi har innhentet betraktninger fra kommunens helse/smittevernmyndighet. Dette medfører at alle håndballtreninger, innebandytreninger, allidrettstreninger, fotballtreninger og basistreninger innendørs i Falkeidhallen blir satt på vent, sammen med kampavvikling, både i Falkeidhallen og andre haller til 18. januar 2021.

LHL Tysvær og Bokn tar og pause i 14 dager. Ingen trening eller samlinger.

På grunn av nye regler rundt covid-19 så er vi nødt til å stenge treningsrommet og solarium oppe og gymsalen nede (skal kun brukes av skolen) fra i morgen 4/1.20
Dette vil i første omgang vare frem til 18 januar.
Hilsen styret bygdahuset på Nedstrand.

Pga den siste utvikling i coronasituasjonen samt de forebyggende restriksjoner som er innført kommer vi i Haugaland Hestesport Arena med følgende informasjon:
– Alle ridekurs og organisert aktivitet på hestesportarenaen stoppes fram tom 18. januar. Rideskoletimer vil dere få igjen når situasjonen tillater det. Gjelder fra og med i dag kl 15.

– Det blir ikke noe oppstart av trening denne uka eller neste uke med tanke på anbefalinger fra Regjeringen og FHI. Vi kommer med mer informasjon etterhvert som regjeringen kommer med mer informasjon.
Mvh trenere og styret i Frakkagjerd drill.