Ordførar Sigmund Lier og TV-Haugaland sin programleiar Karen Hesseberg blir å sjå i sendinga.
Ordførar Sigmund Lier og TV-Haugaland sin programleiar Karen Hesseberg blir å sjå i sendinga.

Laurdag kan du få med deg årets Nyttårsmottaking på nett

Lørdag 9. januar kl 13.00 er det klart for ordføraren si nyttårsmottaking i Tysvær.

Denne gongen som TV sending.
– Det meste er klart; det blir utdeling av frivilligpris, næringslivspris og byggeskikkpris. Me skal dele ut kulturstipend, og de får også vite kven som har gjort seg fortent Tysværdiplom i år. Det blir samtale kring nyttårtalen og sjølvsagt musikalske innslag! Finn fram til TV Haugaland på tv`n. Om du ikkje har kanalen så ser du sendinga på link som vert lagt ut på Tysvær kommune og Tysvær Bygdeblad sine nettsider lørdag kl 14.00, seier ordførar Sigmund Lier.