Skjermbilde 2020-03-22 kl. 14.15.33

KORONA: Elev smittet ved Tysvær barne- og ungdomsskole

Foresatte ved Tysværvåg- barne og ungdomsskole har fått melding om smitte ved skolen.

Påvist smitte – En elev i 6. trinn ved Tysværvåg barne- og ungdomsskule har dessverre fått påvist Covid-19. Smittesporing er igangsatt. Dette medfører at elevene ved 6. trinn må må gå i karantene. Denne meldingen er sendt direkte til dere, da dere har en elev ved dette trinnet.
Vi sender hjem de elevene som har gangavstand, de andre elevene må hentes omgående.
Smittesporingsteamet i kommunen tar direkte kontakt med dere i løpet av dagen for mer informasjon.

Meldingen var signert rektor Geir Dybdal og kommuneoverlege Mariann Eintveit Lie.

Kommunen har oppdatert med denne teksten:
En elev i 6. klasse har dessverre fått påvist Covid-19. Smittesporing er påbegynt. De aktuelle elevene og lærerne som blir definert som nærkontakter til vedkommende, vil bli satt i karantene. De personene det gjelder vil få direkte beskjed. Alle andre kan møte på skolen som normalt. Som alltid ber vi barn og voksne holde seg hjemme dersom de er syke og teste seg dersom det er aktuelt.
Barneskolen er foreløpig fortsatt på gult nivå, informasjon vil komme dersom dette blir endret.

Det ble mange som måtte ta turen til Aksdal og teststasjonen i dag: