Dette gav mersmak fpor e-lagettil Skjold. Foto: John Inge Ulvøy
Dette gav mersmak fpor e-lagettil Skjold. Foto: John Inge Ulvøy

NM eventyret er over for eFotball gutta til Skjold

Av John Inge Ulvøy, Skjold Il
3 vanskelig kamper var vi innstilt på i 3. runde i eFotball NM. Det var en spent gjeng som møtte i god tid før kampstart. Første kamp mot OS vinner Stian Steinsland (Kaptein) og Daniel Lønning overlegent. I kamp 2 var det Lillestrøm fra eSerien som stod for tur. Sindre R. Kristiansen taper den første kampen og vi har ett vanskelig utgangspunkt før returoppgjøret som Daniel Lønning skal spille. Heller ikke Daniel klarer å hamle opp med LSK og vi taper mot ett bedre lag.
Scenariet før siste kampene mor Lillestrøm 2 er at vi må vinne med 2 mål. Sindre starter igjen, og spiller fortsatt i motvind. Han taper sin kamp, og igjen ligger presset på Daniel før siste kampen. Vi har ikke ferdighetene og hellete med oss i den siste kampen heller og taper til slutt og ryker ut av årets NM efotball.

Dette konseptet håper vi å bygge opp i Grinde og gleder oss til å kunne invitere interesserte spillere til klubbmesterskap i løpet av våren.