Tveit vidaregåande skule.
Tveit vidaregåande skule.

Korona: Tveit VGS må også stenge dørene

Stengte skoler på Haugalandet
Kristoffer Salvesen, rektor ved Tveit VGS på Nedstrand har sendt denne meldingen:

Etter vedtak i formannskapsmøtet i Haugesund i kveld 10.3.21, følger Tysvær og Karmøy med, og dette medfører at Tveit vgs. er pålagt å holde sine lokaler stengt for elever slik at undervisningen skjer digitalt (Forskrift om forebygging av koronasmitte, Tysvær kommune, Rogaland). Dette gjelder for perioden 12.-26. mars.

Det er pr. i dag ingen kjente tilfeller av smitte eller personer i karantene hos oss, men elevene blir bedt om å reise hjem i løpet av torsdag/fredag denne uken. Vi legger til rette for utfordringer elever/foresatte kan få for å
organisere hestetransport. I utgangspunktet er vi stengt frem til 26. mars, men dette kan blir forlenget.
Vi legger nå opp til tilpasset undervisning i hjemmet via nettløsningen (teams og iskole). Timeplanen vil gjelde, og det registreres fravær via nettmodulen. Det er viktig at alle elever logger seg på hver morgen.
Vi ønsker at all kontakt skjer via kontaktlærer. Skolen og internatet er åpent for henting av bøker og utstyr for de elevene som trenger å hente skolebøker m.m. Avtal med kontaktlærer i forkant.

Elever kan bruke skolens vanlige nummer:
For spørsmål til sosiallærer/spesialpedagog Berit mob. 92 84 26 71
For spørsmål til internatet ring vakttelefonen på mob. 95 52 58 53