12. mars 2021 deltok Asparmarka FUS barnehage i den nasjonale markeringen «Å bry seg er også smittsomt»
12. mars 2021 deltok Asparmarka FUS barnehage i den nasjonale markeringen «Å bry seg er også smittsomt».

«Å bry seg er også smittsomt»

12. mars 2021 deltok Asparmarka FUS barnehage i den nasjonale markeringen «Å bry seg er også smittsomt».

For ett år siden måtte vi stenge barnehagen pga korona, men opprettholdt et tilbud til sårbare barn og barn av samfunnskritisk personell.
I den perioden stod de ansatte på for å opprettholde kunnskap og få ny kompetanse, og vi rullerte på å være på jobb for barna som trengte det. De ansatte publiserte 12 digitale samlinger på Mykid, som er den lukkede plattformen til foreldre, barn og ansatte. De hadde eventyrsamlinger, sangsamlinger, eksperimentsamlinger, høytlesning, plantesamling og samling om froskeprosjektet. Dette fikk vi mange gode tilbakemeldinger på.

I anledning markeringen i dag har vi publisert to helt nye samlinger til glede for barna våre!
Vi har også hengt opp 21 sommerfugler, en for hver dag barnehagen var stengt. Disse ble laget av en ansatt og hengt opp på småbarnsavdelingen i stengeperioden.
Alle de ansatte har «Å bry seg er også smittsomt» t-skjorter på seg. Vi delte ut «mens vi venter» klemmekort til alle foreldrene ved levering, som en oppmuntring i en vanskelig tid.

Alle de ansatte får i dag en rose og en kjærlighet på pinne som et symbol på at vi bryr oss om, og setter pris på den jobben de gjør hver eneste dag.

Med vennlig hilsen Anna Halleland, daglig leder