Det er registrert to nye smittetilfeller på Fjellhaug friluftsbarnehage. Foto: TK
Det er registrert to nye smittetilfeller på Fjellhaug friluftsbarnehage. Foto: TK

KORONA: Søndag – sju nye tilfeller i Tysvær – to nye i barnehage

Det er det siste døgnet registrert sju nye smittetilfeller i Tysvær.
Alle tilfellene er koblet til smittesporingen som pågår og er således oversiktlig. Smittesporing og testing pågår for fullt. Rundt 900 er testet så langt denne uken, og det pågår også mye smittesporingsarbeid med bakgrunn i smittesituasjoner i nabokommunene.

Blant de nye smittede er det to nye tilfeller ved Fjellhaug barnehage som er koblet til samme avdeling hvor det er påvist smitte tidligere, og ett smittetilfelle hos barn er påvist i Espira Garhaug barnehage.

Koronasentralen holder åpent for testing søndag 14.3, både formiddag og ettermiddag. Telefonnummeret til koronasentralen er 52 75 74 00, og telefonlinjene er åpne frem til kl.15.

Kriseledelsen har hatt møter gjennom helgen, og det skal også være flere møter mellom ulike aktører i løpet av dagen. Tysvær kommune samarbeider tett med Karmøy og Haugesund kommune om hvilke anbefalinger og tiltak som eventuelt skal iverksettes. Oppdatert informasjon om hva som eventuelt bestemmes av nye regler og anbefalinger med mer kommer derfor fortløpende.