Da var sesongen i gang på skikkelig for Falkeid sine U20-damer. Foto: Asbjørn Bakken
Det kan ta tid før det blir seriekamper for Falkeid sine U20-damer og alle andre. Foto: Asbjørn Bakken

KORONA: Dårlige nyheter til alle som elsker fotball

Det er med tungt hjerte vi må meddele at sesongstarten for alle serier i ungdomsfotball og seniorfotball i Rogaland dessverre er utsatt på ubestemt tid. Dette er en direkte konsekvens av myndighetenes strenge håndtering av fritidsaktiviteter under koronakrisen.
– Vi har god tro på at vi skal få spille seriekamper i alle aldersklasser i 2021, men er inneforstått med at det ikke blir som planlagt fra 5. april, skriver fotballkretsen på sine sider (se link i bunn av saken)

Senior
I det øyeblikket det blir åpnet for fotballkamper, vil vi gå i dialog med klubbene om ny seriestart, litt avhengig av hvor lang tid seniorlagene har fått til normal trening i forkant. Per dags dato mener vi det er mest riktig for klubbene at vi setter seriestarten 2021 til 1. mai.

Vi har god tro på at vi skal få spille seriekamper i alle aldersklasser i 2021

Ungdomsfotball
Også her er seriestarten utsatt på ubestemt tid.
Avdelinger som ikke kvalifiserer til kretsmesterskap eller KM-finale starter opp akkurat der terminlisten er når det blir åpning. Tabellen blir først gjeldende fra høstsesongen (enkel serie).
I avdelinger der vinner kåres til kretsmester, lager vi nye terminlister eller flytter kamper, alt etter hva som er mest hensiktsmessi.

Les hele saken her: https://www.fotball.no/kretser/rogaland/aktivitet/2021/seriestarten-i-rogalands-fotballen-er-utsatt/?fbclid=IwAR0QcxMvsdq7WWfJJJ5vlUaw4_UqW_caKKaU4cBMbLGA9qG9peozBA9mHdc