Mariann Eintveit Lie håper at folk ikkje finn på sine eigne tilpassa smittevernreglar i jula. I januar trur ho dei flørste i Tysvær får sin vaksine.
Foto: Marit Tvedt
Mariann Eintveit Lie. Foto: Marit Tvedt

Fullt fokus på smittesporing på Fjellhaug friluftsbarnehage

– Vi har i ettermiddag jobbet med en smittesporing relatert til Fjellhaug barnehage. En avdeling er satt i karantene, men vi har i tillegg bedt hele barnehagen (både barn og ansatte) teste seg i kveld, dette for å undersøke om det er ukjent smitte i barnehagen. Test-stasjonen holdt på bakgrunn av dette åpent i kveld. Barnehagen vil bli stengt tirsdag og onsdag, til vi får oversikt over situasjonen. Videre forløp avhenger av test-svarene, vi regner med å ha en bedre oversikt på onsdag, sier kommuneoverlege Mariann Eintveit Lie.

Nå skal det utføres enda flere tester.
– Vi ser pågangen for testing er fremdeles høy. Innen søndagen var ferdig ble over 1200 testet i løpet av forrige uke. Vi forventer høyt antall for testing også denne uken, men har kapasitet til dette, sier hun til Tysvær Bygdeblad nå i kveld.