Falkeid J 17 er med i Grannarligaen. Foto: Asbjørn Bakken

Ungdomsfotball: Endelig er det liv på banene igjen

Asbjørn Bakken har sendt oss dette livstegnet fra fotballverden. Nå må det vel begynne å skje noe:

Etter gjenåpning får vi spille kamper mot nabokommuner. Vi er invitert til å delta på Grannarligaen. Første kamp på ein solrik og varm kveld i Isvik.

Referat:

Et lite overtak til Falkeid jentene første kvarteret.

14. min Live blir spilt flott igjennom av Rannveig, men skuddet går i keeper høyde og reddes.

15. min Miriam får ballen nesten på åpent mål, men kommer brått på og ballen passerer forbi. Stor sjanse.

24. min Flott innlegg fra Rannveig, etter fine kombinasjoner på siden. Innlegget må Miriam ta et ekstra touch på slik at skuddet blokkeres.

28. min Dobbeltsjanse Rannveig og Live. Skuddet til Rannveig reddes va en god Skjoldarkeeper Ida Øygard. Returen setter Live over.

Falkeid har de største sjansene men så lenge det står null null er kampen åpen.

32. min 0-1 Falkeid, Live Falkeid. Nydelig opprulling på høyre siden. Rannveig slår inn foran mål. Keeper får ikke hånda på og Live kan sette på åpent mål.

34. Ingebjørg dribler seg fri. Hardt skudd men går rett på keeper.

35. 0-2 Falkeid, Rannveig Reiersen. Miriam slår en nydelig stikker igjennom til Rannveig. Den sitter i nota.

36. min Skjoldar farlig frempå. Innlegget når ikkje en hvitkledd og passerer forbi feltet.

Pause.
En omgang som er dominert av Falkeid. Masse sjanser, men det er ok med 2 mål til nå. Skjoldar har vært farlige de gangene de har prøvd seg, men et ryddig og godt forsvar og en styrende Hanna i mål er gull verdt.

46. min Live spilles gjennom. Skyter men rett på keeper. Tar returen men forstyrres nok til at sjansen spoleres.

59. Min Skjoldar frempå. Skuddet reddes fint av Hanne.

65. Min 0-3 Falkeid, Ine Mari Nyborg. Strålende angrep. Miriam slår langt på kant. Rannveig stikker i bakrommet og stormer mot mål. Innlegget setter Ine Mari perfekt i mål.

68. Min 0-4 Falkeid, Ine Mari Nyborg. Nesten identisk med målet for 3 min siden. Denne gang er det Susanna som spiller opp Rannveig.
Nå sprudler Falkeid laget.

73. Min Skjoldar med flott langskudd. Treffer overkant av tverrligger og skaper en ny farlighet. Hanne plukker den.

75. Min Klabb og babb i Skjoldar feltet. Keeper får akrobatisk slått til corner. Like kaotisk etter corner, men Skjoldar får avverget.

78. Stor Skjoldar mulighet. Skudd fra 7-8 meter, men reddes mesterlig av Hanne.