Historisk øyeblikk. Tove Stølsvik har gjort klar sprøyte nummer en.
Tove Stølsvik

Viktig vaksineinformasjon: Får 1000 doser neste uke

– Vi fikk i ettermiddag beskjed om at neste uke, altså uke 30 får vi ekstra vaksinedoser til Tysvær. Vi får ca 1000 vaksinedoser som skal settes på de som enda ikke har fått 1. dose. Dermed vil vi de nærmeste dagene kalle inn alle som enda ikke har fått time til 1. dose, sier Tove Stølsvik, helsesykepleier ved Koronasenteret.

Det oppfordres nå fra FHI å bli ferdig med 1. dose på alle som ønsker dette i løpet av uke 30 og 31, så nå er det bare til å booke seg time når invitasjonen eller telefonen kommer. Det er nå det gjelder.
– For deg som allerede har fått time for 1. dose etter disse ukene er det selvfølgelig helt greit, men vi ønsker at flesteparten av de som nå ønsker vaksine om å booke time i uke 30. Vi vil også ha gode muligheter for å bytte vaksinetimen din frem til uke 30, dersom det er ønske om det, forteller Stølsvik.