Rossman hadde virkelig noe å by på under dagens lunsjkonsert i Tysværtunet. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Rossman er en av artistene i teltet i sommer. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Du Rossman, du Rossman hvor tar du det fra….?

Det ble 40 litt overraskende og hyggelige minutter sammen med Rossman under dagens lunsjkonsert. Rundt 150 personer kjente sin besøkelsestid til å bli kjent med karmøybuen som har reist land og strand rundt dei siste årene. Overraskende fordi det var en så herlig lun miks av gode låter og fin humor. Og det skjedde mens regjeringen hadde pressekonferanse og åpnet opp for kultur-Norge igjen.
I løpet av konserten fikk han presentert sanger om både opplevde ting og helt sikkert ting han kunne tenkt seg å oppleve. Som da han våknet og hadde skrevet ned sangen han hadde kommet på i en drøm, bare for å tørt registrere at det var «Yesterday». Slikt skaper god stemning i salen og hans treffende historier fra kjærlighetslivet var heller ikke dumt.
Imponerende var også gitarspillet, som virkelig toppet gode tekster og fin sang.

We want more heter det vel.