Olav Stedje avslutta året seniorperler på fantastisk vis. Sangane vi har lytta på gjennom 40 år holder høyt nivå også i 2021. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Olav Stedje avslutta året seniorperler på fantastisk vis. Sangane vi har lytta på gjennom 40 år holder høyt nivå også i 2021. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Vi vandrer saman, Olav, vi vandrer saman

Visesang legenden Olav Stedje avsluttet årets Seniorperler i Tysværtunet med et knippe viseperler sammen med gitarist Inge Ronny Kvåle.
Når en har gitt ut plater i 40 år er det spennende å vente på hvilken sang neste låt er. Og det var ingen grunn til å være redd for at Stedje hadde glemt ut hvilke sanger som har gitt han et navn i norsk musikk for historiebøkene.
Stedje er på mange måter vår John Denver, fortelleren som med nydelige viser tryller frem den ene historien etter den andre. At sangen «På flukt» fremdeles er like aktuell, og dessverre kunne ha vært skrevet i dag, viser spennet i karrieren.
Også det lekne gitarspillet til Kvåle var verdt en konsert i seg selg. Dette var rett og slett akkurat slik en kunne våre å drømme om og håpe på etter en lang pandemi.

Hits
På rekke og rad kom alle de gode gamle hitsene. «Vi vandrar saman«, «E-18», «Silje», «Eventyr» og «Ta meg med». Sangar som folk i salen tydeligvis hadde hatt både på kassett og LP. Det var et voksent publikum, og de kunne sin Stedje.
Og Stedje selv takket flere ganger for et flott publikum.
– Det er utrolig kjekt å endelig være tilbake å få spille for så mye folk. Nå har jeg vandret fra kjøkkenet og inn i stua alt for lenge, smilte han bak snurrebarten.

Og med det var årets seniorperler over. En fantastisk uke med flotte tilbud og godt besøk.

Og det er ingen tvil: Vi vandrer saman de fleste av oss etter 80 minutter med Olav Stedje.

Olav Stedje avsluttet årets Seniorperler i Tysværtunet med et knippe viseperler sammen med gitarist Inge Ronny Kvåle

Konsert

Terningkast 5

Olav Stedje
Konsert i Tysværtunet
sammen med gitarist Inge Ronny Kvåle
1.20 minutter
220 fremmøtte
Hits fra 40 år med plateutgivelser