Torbjørn Steinsland var ustoppelig mot Leirvik. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Torbjørn Steinsland var ustoppelig mot Leirvik. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Torbjørn Steinsland med tre lekre mål mot Leirvik

I regn og torden løsnet det endelig skikkelig for Stega 2. Mot svakt plasserte Leirvik måtte det bli seier, og slik gikk det. Med 5-1 i sekken ble det en fin tur hjem fra uværet på Stord.

– Det var jevnt første 10 minuttene, men etter det så styrte vi hele kampen. Torbjørn Steinsland serverte tre lekre scoringer i første omgang. Leirvik score rett før pause noe som gjorde at det fortsatt var litt spenning i kampen, sier trener Joachim Kvalavåg.
I 2. omgang så fortsetter Stega 2 å ha god kontroll på kampen. Leirvik er litt småfarlige på dødballer, men ellers skape de lite.
– Når Marius Snare Vesterøy scorer etter 64 minutter så roer nervene seg litt. Siste målet våres er en nydelig kontring som Frode Lie får æren av å sette i mål aleine med keeper. Så en meget bra gjennomført kamp av Stega 2, som selvsagt inneholdt masse regn, lyn og torden, sier treneren etter kampen 6.divisjon.

Og neste uke er det mer moro i vente.
– Ja, vi gleder oss til kommende mandag. Da skal vi måle krefter mot det som ser ut som et meget bra Falkeid-lag. Det er bare å notere seg 20.30 på Frakkagjerd stadion. Og vi lokker med god fotball og åpen kiosk, smiler Stega 2 treneren.

Falkeid er nummer fire på tabellen med 11 poeng på seks kamper. Stega 2 er nummer åtte med seks poeng etter syv kamper. Åkra 2 er suveren leder av 6. divisjon avdeling 04 med fem seire av fem mulige, Leirvik er på bunn med null poeng.
Lagene skal spille ti kamper og det nederste laget rykker ned.