Damene fra Høie har kjent hverandre "hele livet". Nå er de aktuell med kunstutstilling.
Damene fra Høie har kjent hverandre "hele livet". Nå er de aktuell med kunstutstilling. FOTO: Mira CarlsenBilde 1 av 7
– Det er vanskelig å sette priser. Her er det noe for alle, prisene starter på rundt 80-kroner, forteller damene.
– Det er vanskelig å sette priser. Her er det noe for alle, prisene starter på rundt 80-kroner, forteller damene. FOTO: Mira CarlsenBilde 2 av 7
– Dette vegghengte lysbrettet er re-designet av et serveringsbrett. Det kjøpte jeg hos Dansken fra Isvik, forteller Unni.
– Dette vegghengte lysbrettet er re-designet av et serveringsbrett. Det kjøpte jeg hos Dansken fra Isvik, forteller Unni. FOTO: Mira CarlsenBilde 3 av 7
Høiedamene har jobbet iherdig de siste tre ukene. De har produsert kunst, valgt ut bilder og gjort klart lokale.
Høiedamene har jobbet iherdig de siste tre ukene. De har produsert kunst, valgt ut bilder og gjort klart lokale. FOTO: Mira CarlsenBilde 4 av 7
IMG_0884
FOTO: Mira CarlsenBilde 5 av 7
Hjemmelagede julekuler
Hjemmelagede julekuler FOTO: Mira CarlsenBilde 6 av 7
– Vi har snakket om at det hadde vært gøy å ha en utstilling sammen tidligere. Selv om det var et kort varsel, visste jeg de ville si ja, forteller Unni Syvertsen.
– Vi har snakket om at det hadde vært gøy å ha en utstilling sammen tidligere. Selv om det var et kort varsel, visste jeg de ville si ja, forteller Unni Syvertsen. FOTO: Mira CarlsenBilde 7 av 7

Driftige Høie-damer

Tre damer fra Høie har stelt i stand en kunstutstilling på bare tre uker. I helgen kan man se resultatet.

 

Unni Syvertsen, Gitte Bjørge og Mariann Hansen har mye til felles, damene er alle fra Høie, de er jervgamle og alle er kunstnere.

Unni og ektemannen eier et lokale på Solvang, det har de leid ut til et byggefirma i flere år, men for tre uker siden sto det ledig. Unni visste med en gang hva hun ville bruke det til.

Hun kontaktet venninnene sine Gitte og Mariann og spurte om de ville være med på en kunstutstilling, de var ikke vonde å be.

– Vi har snakket om at det hadde vært gøy å ha en utstilling sammen tidligere. Selv om det var på kort varsel, visste jeg de ville si ja, forteller Unni.

Utstillingen finner sted i Skjoldavegen 117, og varer frem til søndag.

Les mer i neste papirutgave.