CCS Haugalandet 1, F.v: - Øystein Rossebø, direktør for forretningsutvikling og prosjekter i Gassco, - Kåre Bjarte Bjelland, strategi- og kommunikasjonsdirektør Eramet Norway, - Tiril Fjeld, daglig leder i Haugaland Næringspark, - Olav Bådsvik, Equinor direktør for Kårstø prosessanlegg og  Arne Martin Kjærland, fabrikksjef Hydro Karmøy. Foto: Grethe Nygaard
CCS Haugalandet 1, F.v: - Øystein Rossebø, direktør for forretningsutvikling og prosjekter i Gassco, - Kåre Bjarte Bjelland, strategi- og kommunikasjonsdirektør Eramet Norway, - Tiril Fjeld, daglig leder i Haugaland Næringspark, - Olav Bådsvik, Equinor direktør for Kårstø prosessanlegg og Arne Martin Kjærland, fabrikksjef Hydro Karmøy. Foto: Grethe Nygaard

Industrien på Haugalandet inngår historisk samarbeid for å kutte klimagassutslipp