Administrasjonen og nokre av dei frivillige organisasjonane i Tysvær fekk møte stortingspresidenten sist måndag. Frå venstre Anne Kesia Gullhav Leirvik, Røde Kors, Johnny Høgden, Aksal Kyrkje, Paul Eggen, Røde Kors, stortingspresident Masud Gharahkhani, John Inge Ulvøy, Skjold Idrettslag, Tove Rullestad, Tysvær kommune, Grethe Vangsnes, leiar av frivilligsentralen og ungdomsdiakon Lisbeth Skilhagen Haaheim.
Administrasjonen og nokre av dei frivillige organisasjonane i Tysvær fekk møte stortingspresidenten sist måndag. Frå venstre Anne Kesia Gullhav Leirvik, Røde Kors, Johnny Høgden, Aksal Kyrkje, Paul Eggen, Røde Kors, stortingspresident Masud Gharahkhani, John Inge Ulvøy, Skjold Idrettslag, Tove Rullestad, Tysvær kommune, Grethe Vangsnes, leiar av frivilligsentralen og ungdomsdiakon Lisbeth Skilhagen Haaheim. FOTO: Marit Tvedt

Stortingspresident Masud Gharahkhani på besøk i Tysvær