6. september bytter lokalpolitikerne ut valkampstand med valdebatt i storsalen i Tysværtunet. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
6. september bytter lokalpolitikerne ut valkampstand med valdebatt i storsalen i Tysværtunet. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Valgdebatten: Folk lurer på om det går ann å få billetter i døra, svaret er JA

Det er mange som vil komme på onsdagens valgdebatt i Tysværtunet. Spørsmålet de siste dagene har vært om en må ha tatt ut gratisbillett på forhånd. Svaret på det er nei. Om det går ann å få billett i døra? Svaret på det er JA. Vi begynner klokken 18.

– De 100 billettene røk ut i løpet av to dager og vi har nå funnet en løsning som gjør at vi kan ta i bruk storsalen i Tysværtunet. Derfor er det hyggelig å kunne melde at vi løpet av kort tid legger ut 280 billetter til, sier serviceleder på Tysværtunet, Helga Haugsnes Borgen.

Konseptet blir det samme om det er flere i salen. De 11 toppkandidatene skal få skryte litt av seg selv, trekke frem kjernesaker, men kanskje aller viktigst svare på spørsmål fra Bygdebladet sine lesere.

Arrangementet starter onsdag 6. september klokken 18.00.
Billetter finnes her: https://www.tysvertunet.kulturhus.no/tysvaer-bygdeblad-valg-debatt-jn89pkq/

Har du spørsmål til kandidatene kan du fortsatt sende dem på e-post til oss: [email protected], eller via våre Facebook-sider https://www.facebook.com/groups/138082255054/