Oddbjørn Austvik, Kjersti Tingelstad og Andreas Peterson virkelig noe vi gleder oss til å presenter i lunsjkonserten. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Oddbjørn Austvik, Kjersti Tingelstad og Andreas Peterson virkelig noe vi gleder oss til å presenter i lunsjkonserten. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Lunsjkonsert 6. oktober: Revehiet med ny og spennende musikk som passer de aller fleste

Revehiet er på vei til lunsjkonsert i Tysværtunet 6. oktober. Vi kvalitetssjekket trioen på «Pitters» i Haugesund i kveld.
Det er bare å gledse seg til en herlig miks av egenproduserte låter tydelig inspirert av alt fra Bob Dylan til Lennon/McCartney, men med et svært så personlig preg. Med Egersund-, Røros- og Karmøy-dialekt er Oddbjørn Austvik, Kjersti Tingelstad og Andreas Peterson virkelig noe vi gleder oss til å presenter i lunsjkonserten.
De har allerede fått mye omtale av sanger som «Signe dagen» og «Følge deg hjem».
EP-en «Rustikk» er nå ute digitalt.
– Dette ble en fin gjennomkjøring. Nå ser vi frem til å komme i storsalen i Tysværtunet og virkelig få slippe oss løs med ny musikk, sier Oddbjørn Austvik.
– Lunsjkonsertene re viktige også for band som vårt som er i startgropen og som nå jobber med et helt album som kommer i 2024, sier Andreas Peterson.


Gratisbilletter til konserten finner du på nett her https://www.tysvertunet.kulturhus.no/lunsjkonsert-revehiet-n1nkx5/
eller på biblioteket på kulturhuset…

Lunsjkonsertene er et samarbeid mellom Tysværtunet kulturhus og Tysvær Bygdeblad.