Andreas Petersson, Oddbjørn Austevik og Kjersti Tingelstad er «Revehiet» og de serverte en flott lunsjkonsert i Tysværtunet i dag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Andreas Petersson, Oddbjørn Austevik og Kjersti Tingelstad er «Revehiet» og de serverte en flott lunsjkonsert i Tysværtunet i dag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Lekent med norske tekster og internasjonalt inspirert gitarspill

Det føles tidvis som vi er tilstede sammen med en ung Bob Dyland som synger på norsk, eller sammen med et ungt og fremadstormende band som stoler på egne tekster og som så gjerne vil glede andre.
«Revehiet» innfridde på alle måter da de slapp løs i storsalen i Tysværtunet i dag.
De hadde funnet fram hele ti låter og kombinasjonen av to gitarer og fiolin fungere så det holder innen denne sjangeren.
Oddbjørn Austevik med banjo og gitarer, vokalist og lett dansende frontfigur. Kjersti Tingelstad med sin fiolin og silkestemme er balansen i trioen, der også Andreas Petersson er en viktig bidragsyter både med gitarer, piano og vokal.

De litt underfundige tekstene kom som perler på en stor og det handler om alt fra for mange kopper kaffi som ein aldri fikk tid til, og det å «måka på». Mye kjærlighet og mye optimisme hadde funnet veien inn mellom tekstlinjene.

Godt over 200 hadde funnet veien i regnværet og de fikk høre låter både fra den nye EP som er digitalt ute akkurat nå, og fra fremtidige utgivelser. «Revehiet» fikk solid applaus fra publikum som i dag inkluderte barnehagebarn, skoleklasser og vårt trofaste publikum i alle aldrer.

Dagens lunsjkonsert var også støtte til årets TV-aksjon for Redd Barne. Konsertene er et samarbeid mellom Tysværtunet kulturhus og Tysvær Bygdeblad.