Henrik Hundsnes, Steffen Horn, Helena Hundsnes, Sofia Loise Henriksdatter serverte kjære julesanger i Straumen i kveld. Sverre Vågen var med på trompet og Amund Sylte hadde et viktig bidrag på sin gitar. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Henrik Hundsnes, Steffen Horn, Helena Hundsnes, Sofia Loise Henriksdatter serverte kjære julesanger i Straumen i kveld. Sverre Vågen var med på trompet og Amund Sylte hadde et viktig bidrag på sin gitar. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Henrik var hjertelig velkommen «heim til jul»

Det var fullt hus og godt og varmt i Skjoldastraumen kyrkje. Julekonserten med Henrik Hundsnes og venner var en strålende suksess.

Fullt hus klokken 19 og mange i døra for å få med seg ekstrakonserten senere på kvelden vitnet om at Henrik Hundsnes har mer enn bare familie som ønsker han hjem til jul.
Steffen Horn, Helena Hundsnes, Sofia Loise Henriksdatter serverte kjære julesanger som: I den kalde vinter, Pie Jesu, Home for Christmas og Mitt hjerte alltid vanker. Sverre Vågen var med på trompet og Amund Sylte hadde et viktig bidrag på sin gitar.
Det ble på mange måter litt «himsligt» med solide innslag av alle som var innom scenen i kirken. Men det er ikke å legge skjul på at når en ekte tenor tar i under kirketaket på «O helga natt» og «Deilig er jorden», ja da er det mektig.
Konserten. Var variert og alle fikk komme med sine bidrag. Gitarspillet til Sylte løftet flere av sangene og Sverre Vågen på trompet var et genitrekk.
Av Steffen Horn vet man hva man får, og det er strålende.

Sokneprest Dag Tormod Milje.


Dag Tormod Milje bandt det hele sammen og konsertene i Skjoldastraumen åpnet selvsagt for setningen: Dette må vi gjøre om til tradisjon. Akkurat det er nok litt vanskelig. Vanskelig å sette karakter på konserten er det derimot ikke. Det var helt fantastisk.

Henrik Hundsnes kom heim til jul. Det var populært i Skjoldastraumen kyrkje.


Helena Hundsnes

Sofia Loise Henriksdatter

Steffen Horn

Amund Sylte og Sofia Loise Henriksdatter

Henrik Hundsnes og Sverre vågen.

Konsert

Terningkast 6

Dette sang de:
Det hev ei rose sprunge
Vitea lux
I den kalde vinter
Mitt hjerte alltid vanker
Det lyser i stille grender
En stjerne skinner i natt
Tenke på en venn
Angels We have heard on high,
Det kimer nå til julefest
Have your self a merry little christmas
Home for Christmas
Pie Jesu
Himmel på jord
Stallsangen
Koppången
The Prayer
Tre nøtter til Askepott
Stille natt
O Helga natt H
Deilig er jorden