Tom Roger Aadland 16. januar i 2015. Starten på eventyret «Lunsjkonserten». Gjett om han er ønsket tilbake av mange. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Tom Roger Aadland 16. januar i 2015. Starten på eventyret «Lunsjkonserten». Gjett om han er ønsket tilbake av mange. Foto: Alf-Einar KvalavågBilde 1 av 6
IMG_2270
Bilde 2 av 6
IMG_2290
Bilde 3 av 6
IMG_2296
Bilde 4 av 6
IMG_2305
Bilde 5 av 6
IMG_2308
Bilde 6 av 6

Gratulerer med 9-årsdagen til alle våre lunsjkonsert-venner

I dag kan vi se tilbake på 9 år med lunsjkonserter og fredag feirer vi dagen med vår 61. konsert når MUNOR kommer på besøk.

Det begynte med en litt rar ide om å slippe til artister som ville promotere plater og konserter. I kafeen på Tysværtunet var det plass til 30-40 personer. Tom Roger Aadland, som var med og støttet ideen, spilte den aller første konserten, med fullt hus og cirka 40 fremmøtte. Og det skulle vise seg at mange både lokale og regionale artister trengte en scene.

Så ble dette en suksess som ingen egentlig kunne forutse. 40 ble til 100 og vi måtte flytte til galleriet. Espen Eriksen og Gunnar Halle kom og spilte julejazz for over 200, Paddies med flere kom og fylte både galleriet, ganger og det som var av plass. Fullt hus ble en vane og alle piler pekte oppover.

Så kom pandemien.

I den perioden laget vi filmsnutter i samarbeid med Erlend Bjelland og flere av musikkvideoene fikk mange seere. Som en konsekvens av kontroll av konserter etter pandemien flyttet vi inn i storsalen og der har vi blitt. Snittet har lagt seg rundt 200 og til jul i år opplevde vi vår første utsolgte konsert med «Serenity». Det betyr rundt 380 person en fredag formiddag før jul klokka 11.30.

Vi er stolte, vi er glade og vi har rom for flere. Er du en artist eller med i et band som vil være med på dette spennende gratisprosjektet som arrangeres av Tysværtunet, Tysvær Bygdeblad og artistene, så bare ta kontakt. [email protected]

Vil du være med på konsert nummer 61 med MUNOR finner du gratisbillettene her: https://www.tysvertunet.kulturhus.no/lunsjkonsert-tba-xd8k3t/

I torsdagens papirutgave av Bygdebladet slipper vi vår og sommer programmet. Gled dere til en fantastisk sesong med lunsjkonserter. Og neste år er vi 10 år.