Kjetil Alvheim, daglig leder Odd Hansen AS/Odd Hansen Prosjekt AS ser utover marka som om eitt par år kan huse nye tysværbuar eller andre som er på jakt etter ein bustad sentralt i Førre.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Kjetil Alvheim, daglig leder Odd Hansen Prosjekt AS . Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Odd Hansen Prosjekt AS må i retten om eiendom i Grinde

For noen år siden kjøpte Odd Hansen Prosjekt AS en større eiendom i Grinde i Tysvær. Her planlegger de å bygge flere boliger, men på eiendommen ligger det også to bygg som nå blir tema i retten.
Det sier daglig leder i selskapet, tysværbuen, Kjetil Alvheim til Haugesunds Avis.
Les hele saken her: https://www.h-avis.no/her-skal-odd-hansen-bygge-men-forst-moter-de-karmoybu-i-retten/s/5-62-1649368

Rettsaken som går i Haugaland Tingrett neste uke handler om to bygg som står på området som Odd Hansen Prosjekt AS kjøpte like over idrettsanlegget i Grinde. Der skal selskapet bygge ut et tun som de har markedsført en god stund. Karmøymannen som har disponert disse to byggene vant frem i forliksrådet og nå skal altså saken prøves i retten.

– Etter at vi kjøpte eiendommen, fulgte en reguleringsprosess. I løpet av denne prosessen tok en av naboene kontakt og mente han hadde hevd på disse byggene. Vi spurte om han hadde tinglyste dokumenter for bruksrett, men det hadde han ikke. Etter en lengre prosess valgte de å saksøke oss, sier Alvheim til Haugesunds Avis.