Målscorer kamilla Rasmussen (t.v.) en god keeper Oda Erland og kaptein Mia Thorvaldsen.

Kamilla fikset seieren

Kamilla Rasmussen fra Nedstrand er blitt en hit på Frakkagjerd. I kveld avgjorde hun kampen mot samlingslaget fra sør-Karmøy, da Stegaberg/Skjold vant 1-0.

Stegaberg/Skjold – Kopervik/Åkra/Vea/Skudenes. Bare navnene gjør at en må trekke pusten to ganger. Det gjorde ikke spillerne i kveldens kamp på Frakkagjerd. Det var full fart fra start, uten at noen av lagene klarte å få mål før pause.
Etter 57 minutter ruller hjemmelaget opp et godt angrep hvor flere spillere var involvert. Til slutt endte ballen, som så mange ganger før opp hos Kamilla Rasmussen. Hun var sikkerheten selv og scoret kampens eneste mål.
1-0-seieren vitner om at det er sør-Karmøy-jentene som den eneste utfordrer i årets serie.

Stegaberg/Skjold er fortsatt ubeseiret i 4. divisjon.

Møkje knott på kunsten i kveld…. Heldigvis seier.