Målscorerne:  Sofie Djuv-Opedal, Malene D. Kvinnesland, Emma Askeland og Ava Skrunes.
Målscorerne: Sofie Djuv-Opedal, Malene D. Kvinnesland, Emma Askeland og Ava Skrunes. Foto: Jon Erlend Stokkan

Spenning helt til slutt for Tysværdamene

I årets første hjemmekamp var det spenning helt til siste spilleminutt, selv om Tysværdamene var klart best spillemessig.

Kampen startet ganske jevnt før hjemmelaget tok over føringen i kampen.
Og det var fortjent da Malene Kvinnesland gav vertene ledelsen 1-0 etter 9 minutters spill.
Men Ølen kom tilbake og utlignet på sin første sjanse i det 18. spilleminutt.
Etter 34 minutter tok hjemmelaget igjen ledelsen da Ava Skrunes løp fra forsvaret og serverte Sofie Djuv-Opedal som var sikker foran mål.

I 2. omgang fortsatte trykket til Tysværdamene fra første omgang. Pasningsspillet satt, og de skapte mange sjanser.
Og etter 61 minutter økte Ava Skrunes til 3-1 etter et flott fremspill fra Live Falkeid.
Men Ølen reduserte igjen etter 66 minutter, da de raget høyest på en corner, og det ble ny spenning i kampen.
For selv om Tysværdamene skapte en haug med sjanser, måtte vi vente helt til det 90. minutt før Emma Askeland punkterte kampen og satte inn 4-2 etter herlig forarbeid av Sofie Djuv-Opedal og Live Falkeid.

Oppsummert var Ølen effektive de gangene de var foran mål, mens Tysværdamene kunne punktert kampen tidligere med litt mer presisjon foran mål.

To debutanter i dag: Miriam S Olaussen (Falkeid) og Ingebjørg Berge (Skjold) som begge fikk en omgang.