Nedstrand feirer en god sesong med sjampis og kake etter 6-1 over Farkingstad 2. Foto: Morten Ausdal

LIVE: Nedstrand-seier i siste serierunde

Nedstrand har slått Ferkingstad 2 hele 6-1. Avaldsnes 2 leder over Åkra 2 og dermed ser det ut som om 3. plassen blir på Karmøy. Stegaberg 2 vant 4-3 over Haugar 3 og endte på en 7. plass.

Stegaberg 2 – Haugar 3 4-3 (3-1)
Haugar hadde bare med seg blå drakter og må spille i overtrekksvester. Ingen god start.
Kampen i gang. 2 tilskuere har møtt fram, resten følger oss på nett.
Torbjørn Stensland fikk seg en smell allerede etter to minutt. Jan Erik Vatland i oppvarming.
Stegaberg presser, men ingen store sjanser så langt, etter 10 minutt.
17. min: 1-0 Øystein Jansen etter en corner av Daniel Fjellstad
Tilskuertallet har nå økt til 15.
27. min. 1-1 Kristian Fosse etter en corner
30. min.: 2-1 Anders Nyvoll på retur etter et skudd fra Shane Kevin Hagland
Ny stor sjanse fra Nyvoll som blåser ballen over
Ny stor sjanse denne gang fra Torbjørn Stensland som misser alene med keeper.
38. min: 3-1 Anders Nyvoll. Starter og avslutter et angrep. Skyter i stolpen, i ryggen på keeper og i mål.
PAUSE
Stegaberg a-lag skal spille KM-kamp mot Sandved på kunstgresset på mandag 26. oktober klokken 19.30

2. omgang er startet
50. min. 4-1 Anders Nyvoll igjen. Nok en gang etter corner og hattricket er sikret.
Stegaberg gjør et par bytter Ståle Dommersnes og spillende trener Joachim Kvalavåg kommer inn.
57. min: 4-2 Jan André Haukås slipper til i bakrommet og tupper inn en redusering.
Flere bytter hos hjemmelaget: Sindre Kvalavåg og Jan Erik Vatland inn når det gjenstår cirka en halvtime.
Kampen har roet seg ned. Mye bra spill på «kunsten» akkurat nå.
Bytte hos Haugar 3: Inn kommer Ebiowei Lokpobiri etter 72 minutter
Bytte hos vertene: inn Harald André Berge etter 72 minutter
Shane Kevin Hagland med skudd i tverrliggeren etter 78 minutt.
Nytt bytte på Stegaberg: Remi André Hansen kommer inn etter ca 80 minutt.
82. min: 4-3 innbytter Ebiowei Lokpobiri og det blir spennende sluttminutter på Frakkagjerd.
Intenst på Frakkgjerd. Inn i overtid nå.
SLUTT

Nedstrand – Ferkingstad 2 6-1 (3-1)
3. min: 1-0 Kristoffer Mæland
7. min: 2-0 Olav Runestad
20. min: 3-0 Olav Runestad (straffe)
30. min: 3-1 Erik Furulund
PAUSE
Jevn åpning av den andre omgangen. Fram og tilbake, fram og tilbake…
Kampens første gule til et pressa Ferkingstad
78. min: 4-1 ved Tjærand Matias Eide Milje
Bernt Myge og Emil Hagelnerg sesongdebuterer
80. min: 5-1 Tom Asheim. «Super Tom» leverer igjen for hjemmelaget
Ferkingstad sliter med tempo. Nytt gult kort…
82. min: 6-1 ved William Aksland

Her ønsker Nedstrand seg hjemmeseier.
Åkra best i gang. To halvsjanser på fem minutt.
8. min: 0-1 Avaldsnes 2 har tatt ledelsen
21. min: 1-1 Hein Mangor Hemnes
22. min: 1-2 Det gikk raskt… dessverre ingen som sender inn AIL-målscorere
Stor Åkra-sjanse like før pause.
PAUSE
47. min: 1-3 etter slurv i ÅIL-forsvaret
50. min: 2-3 Cato Tveit
Åkra brenner et straffespark etter ca 70 minutter.
SLUTT og Avaldsnes blir nummer tre. Åkra var vinner av 7. div. før kampstart. Tiger blir nummer 2.