Dess  fleire kokkar dess betre på kjøkkenet i Sysco Arena. Marianne Tjoland (nærast) var ein av tre frå Tysvær som fekk lære å nytte fisk i maten av kurshaldar Reidun Høines.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Dess fleire kokkar dess betre på kjøkkenet i Sysco Arena. Marianne Tjoland (nærast) var ein av tre frå Tysvær som fekk lære å nytte fisk i maten av kurshaldar Reidun Høines.

Fekk napp på fiskekurs

Det kjem garantert til å lukte stekt sei både på og utanfor barnehagane etter kurset, måndag. God og sunn mat i ein fei.

Målet med kurset «Fiskesprell» er å motivere og inspirere både små og store i barnehagen til nytte seg av meir fisk i maten. Skal ein tolke stemninga i Sysco Arena fekk kurshaldar Reidun Høines napp.

– Utruleg kjekt å ha slike kurs kor ein merkar at dei som er her kosar seg. Me skal ha fire slike kurs i Rogaland og målet er å få inn meir sunn mat og matvanar i barnehagane våre. Her lærer ein å lage tradisjonelle fiskeretter, samt å lage nye, enkle og gode retter som ein kan ta med seg ut på tur og varme over eit bål, seier kurshaldaren

Les meir om kusrdagen i papirutgåva.