Geir Espevik spelte ein god kamp mot Skudenes. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Geir Espevik spelte ein god kamp mot Skudenes. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Tapte for eit godt lag

Skudenes blei for sterke og vann fortent 3-0 over Falkeid.

Ein korrekt straffe i mot etter berre 11 minutt gjorde det vanskeleg for Falkeid heime på Troppene. Stein Ove Eikje var sikker frå 11-meteren.
Så gjekk det lenge før gjestene skåra på nytt.2-0 kom etter 79 minutt før kampen blei punktert og det sto 3-0 berre tre minutt seinare.
– Om det blei tre mål i mot så var det likevel dei bakre rekkjer hos oss som kom best frå det.Geir Espevik og Sondre Voll spelte ein god kamp. Det same gjorde gutekeeper Daniel Edvard Gjerde, fortel lagleiar Narve Susort.

Me har utfordra Sondre Voll til å lage en kommentar korleis det var å møte serieleiaren:
– Vi hadde bestemt oss for å gå ut og presse høyt i banen, noe som vi klarte til tider. Men et godt kollektivt og fysisk sterkt Skudesnes-lag klarte å stå imot det vi hadde. De fikk en rett idømt straffe etter ca 15 min, der Geir Wegge feller Skudesnes-spilleren nede ved dødlinjen. Sten Ove Eike satte den utagbart til høyre for guttelag-keeper Daniel Gjerde. Etter dette bølget det litt frem og tilbake, hvor begge lag hadde noen halvsjangser. 0-1 til pause. Andre omgang er jevnspilt uten de store sjangsene, men hadde Falkeid hatt litt marginer med seg så hadde kampbildet vært litt annerledes. Når det gjenstår 15 min av kampen så klarer Skudesnes og punktere kampen med to kjappe mål. Sluttresultat 0-3. Falkeid tapte mot et bedre lag, men viser til tider at det er mye bra kvaliteter i gjengen. Siste del av kampen stilte Falkeid med hele 5 guttespillere på banen, så dette lover bra for fremtiden. Vi mangler det lille ekstra fremover på banen som vi var gode på for noen sesonger siden, men Falkeid vet de kan, så fortsettelsen blir spennende.

Faktaboks

Falkeid 0 (0)
Skudenes 3 (1)
5. div. avd. 3
Troppene
0-1 Stein Ove Eikje (11 str.)
0-2 Thomas Thorsen (79)
0-3 Thomas Risdal (82)
Dommar: Stian Eikesdal, Karmsund