Namnlös1

Travel natt for politiet

Politiet har virkelig måtte jobbe for lønna i natt. I Skjoldastraumen stakk føreren av da bilen han kjørte kolliderte. Her er hele loggen slik den ble sendt ut i dag morges.

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt natt til søndag 13.10.13

1.Kl. 2314 melding om festbråk nordre bydel Hgsd. Patr. Til stedet. Greie folk som dempet seg umiddelbart.
2. Kl. 2323 melding om festbråk fra leilighet på Leirvik. Patrulje til stedet i det festdeltakerne var på veg til sentrum. Eier av leilighet ble advart om at ved gjentakelse ville musikkanlegg bli beslaglagt.
3. Kl 2324 meldt om frontkollisjon på Solheimsvegen i Skjoldastraumen. Ikke personskade. To mann stakk av fra den ene bilen. Disse ble søkt etter med hund uten resultat. Sak opprettes.
4. Kl. 0006 ble det meldt om full fest med mindreårige i HGsd. Patr til stedet. Og fikk ryddet opp.
Kl.0019 meldt om østeuropeer som ble nektet adgang på utested pga beruselse. Nektet å fjerne seg. Ble bortvist av politiet. Tilbake på stedet etter kort tid. Pågrepet og satt i arrest.
5.Kl.0048 en beruset voksen mann hisser seg opp på en politipatrulje. Spytter mot politibilen og framsetter trusler mot politifolkene. Pågrepet og satt i arrest. Anmeldes for trusler og sjikanering av offentlig tjenestemann.

6.Kl. 0134 melding om høy musikk og festbråk på Sandve. Politipatrulje sendes til stedet.
7.Kl. 0134 melding om ung mann med falsk legitimasjon på utested i Kopervik. Patr. Til stedet. Mannen anmeldes.

8.Kl. 0138 En bil stoppet i nordre bydel Hgsd. Fører hadde ikke gyldig førerkort. Anmeldes.

9.Kl. 0153. Meldt om kyr i vegen på sandve. Etter hvert fant vi fram til rett bonde som ville dra ut og fange inn kyrne.

10.Kl. 0200. Melding om overstadig beruset mann som sov i vegkanten på Leirvik. Mannen vekket av politiet og kjørt hjem.

11.Kl. 0205 meldt fra utested i Kopervik at det hadde oppstått krangel mellom to gjester. En tredjemann gikk i mellom og fikk et slag i ansiktet som medførte brukket nese. Forholdet vil bli anmeldt.

12.Kl.0209 To unge menn bortvist fra utested indre kai pga beruselse og tilløp til slossing.

13.Kl. 0300 UP patr. Har stoppet kvinnelig bilfører I søre bydel Hgsd. Fører påvirket av alkohol. Framstilt for blodprøvetaking. Dimittert. Sak opprettes.

14.Kl. 0255 Patrulje på Stord i kontakt med en mann som har fått slått ut ei tann. Kjørt til legevakt på Leirvik.

15.Kl. 0305. Politiet i Suldal har gjennomført en trafikkontroll på Sand. Kontrollert promille og dokument. 12 kontrollerte. Ingen reaksjoner bortsett fra positive tilbakemeldinger fra publikum.

16.Kl. 0316. En mann anmeldt for urinering på offentlig sted i Hgsd sentrum.

17.Kl. 0324 UP stoppet en utenlandsk bilfører for å ha kjørt i90 km/t i 60 km sone. Førerkort beslaglagt.

18.Kl. 0339. En ung overstadig beruset mann innbrakt av en privatperson som fant vedkommende liggende i et portrom i Hgsd sentrum. Vedk. ble kjørt hjem av politiet.

19.Kl. 0353. En ung beruset mann anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann på indre kai i Hgsd. Vedk ble bortvist fra sentrum.

20. Kl. 0421 En patrulje har stoppet en bil i østre bydel Hgsd. Fører mistenkes for kjøring i påvirket tilstand. Framstilles for blodprøvetaking og dimitteres. Sak opprettes.

21. Kl. 0433. Melding fra Fitjar om mann som er slått ned. Er blodig og bevistløs. Ambulanse og politi sendt til stedet. Fornærmede kjørt i ambulanse til Stord sykehus. Gjerningsmann pågrepet. Han har og knust vindu i en bil og et vindu i en bygning på stedet. Gjerningsmann kjøres til arrest I Hgsd og settes i varetekt. Han er beruset.

En noe hektisk natt i deler av politidistriktet. De fleste sakene var av mindre alvorlig karakter.