Kåre Cemsoylu Nyland fra Frakkagjerd er Norges tøffeste.
Kåre Cemsoylu Nyland fra Frakkagjerd er Norges tøffeste.

Norges Tøffeste!

Etter tirsdagens finale er det klart. Geir Kåre Cemsoylu Nyland fra Frakkagjerd er Norges tøffeste.

Av Jorunn Bjørndal Lilleland
Etter seks uker med spenning kunne venner og familie tirsdag kveld juble da vinneren av NRK3serien «Norges Tøffeste» ble kåret. Etter mye hardt arbeid kunne Nyland endelig kalle seg Norges tøffeste.
– Det er deilig å kunne kalle seg Norges Tøffeste. Jeg fortjente jo å vinne. Dessuten er det deilig og ikke måtte gå rundt og holde på hemmeligheten lengre, sier Nyland til Tysvær Bygdeblad.
Lett å skjule seieren
Også etter inspillingen fremstod Nyland, som deltok i konkurransen sammen med samboer Lotte Anfinsen Haaland, styrket på opplevelsen. Til Tysvær Bygdeblad kunne han i oktober fortelle at selv om det var tøft, ville han gjerne gjort det igjen.
– Jeg syntes jo det var tøft, men jeg syntes også at det var sinnsykt kult og gøy fordi jeg fikk et sånt kick. Så jeg kjenner at når programmet er ferdig så er det noe jeg savner, med de utfordringene og det rushet og at du liksom aldri visste hva som skjedde. Vi kunne aldri være godt nok forberedt på noe, for plutselig måtte en være klar, sier Nyland.
I oktober var han veldig sparsom på opplysninger om utfallet av konkurransen, men seieren mener han selv har vært lett å skjule.
– For meg var det ikke vanskelig og holde på det. Tenkte det er mye kjekkere og se det visst folk ikke vet noenting. Jeg fikk nå feiret det med familien, nesten alle de nermeste var der.

Kåre Cemsoylu Nyland fra Frakkagjerd er Norges tøffeste og portrett i torsdagens Bygdeblad.