Skikkelig bank

Bremnes er eit av dei beste laga så langt i vintercupen. Det fekk Falkeid erfare i kveld. – Det blei vel ein sånn cirka 0-8-tap, seier Sondre Voll.

Falkeid bomma også på straffen dei fekk før kampstart og fekk ein skikkeleg leksjon i effektiv fotball.

På Falkeid si heimeside er kampen godt oppsummert av Tor Jostein Kallekodt:

Dette kalles vel å få en skikkelig omgang med bank, Vi starter kampen med straffe bom og 1-0 i tryne etter 1 minutt. En dårligere start kan man ikke få.

Bremnes kjører kampen de første 15 minuttene før vi begynner å skape noe, men ikke før vi var kommet skikkelig i gang får vi en på tryne igjen etter 18 minutt 2-0

Etter 2-0 så kommer vi med i kampen og skaper like mange muligheter som Bremnes i første omgang men forskjellen er at de setter ballen i mål og det klarer ikke vi. 3-0 settes på et ugynstig tidspunkt rett før dommer blåser av første omgang

Andre omgang
Andre omgang taler for seg selv, vi henger overhode ikke sammen som lag og har vel en såkalt total kollaps vil jeg si. Vi klarer også i denne omgangen og komme til noen få muligheter med ikke i nærheten av det som Bremnes produserer. Nå skal det sies at Bremnes er det beste laget vi har møt så langt i vintercupen og de hadde mange veldig gode spillere som utnyttet vår dårlige organisering med raske overganger og da bli vi hardt straffet.
Siste 5 minuttene slipper vi inn 3 mål så det sier vel litt om kampen

Kort oppsummert så var vi fornøyd med første omgang tross 3-0 i sekken men andre omgang bør vi glemme fortest mulig.