Danile Aarås sscoret det som knapt ble et trøstemål.
Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Tap mot et godt organisert Torvastad lag

Skjold gikk på en skikkelig smell mot Torvastad i vintercupen i kveld. Det endte 1-5. Her er trenerens referat fra kampen:

Vi begynte bra med strafferedning av Håkon Bådsvik før kampen startet.
Første omgang prøvde Skjold å trenge gjennom med pasningsspill. Dessverre var vi ikke nøyaktige nok i pasningene og valgene vi gjør på banen – og Torvastad hadde vesentlig mindre ballbesittelse, men var desto mer effektive, og godt organisert der hele laget jobbet godt defensivt.
Torvastad var effektive og gode på kontringer, og Skjold var rufsete i forsvar.

Til pause stod det hele 4-0 og Torvastad kunne faktisk hatt et par mål til. Skjold hadde 2-3 sjanser som de ikke klarte å omsette i mål.

Andre omgang var litt bedre, da ble det kjempet mer og Skjold hadde ballen mest, og vi øynet et håp da Daniel Årås med utsiden av venstrefoten plasserte ballen fint i krysset.

Dessverre var Skjold for unøyaktige i innlegg og virket lite samspilte og kom til få sjanser til tross for at vi hadde ballen mest.

Helt i slutten scoret Torvastad et mål til etter litt klabb og babb foran Skjold målet.

Det har vært mye kamper og en tøff treningsperiode nå i oppkjøringen og Skjoldspillerne virket slitne. Vi får bare slikke sårene og komme sterkt tilbake. Det nytter ikke å finspille seg til seier, vi må vinne duellene og spille mer kynisk skal vi vinne kamper framover.

Fortjent 5-1 seier til Torvastad.