Travelt, men ikkje i Tysvær

Politiet har hatt ei travel natt. heldigvis ikkje i Tysvær. Her er loggen:

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

Kl 2339 Beruset mann sov i busskur i Karmsundgt. Kjenning av politiet kjørt hjem.

2344 To berusede mindreårige jenter kjørt hjem fra Kopervik sentrum. Overlatt foreldre.

2345 Melding om mann med neseblod på utested indre kai. Beruset mann i starten på 30 årene. Ønsker ikke å anmelde. Vet ikke hvem som har slått. Heller ingen vitner.

0002 Melding om at noen har brutt seg inn på privatadresse på Risøy. Patruljer til stedet.
Språkproblemer. Polsk tolk bestilt. Ikke snakk om innbrudd. Uenighet – misforståelse mor/datter.

0030 Uønsket gjest på utested i Hgsd. Hadde forsøkt å ta seg inn i baren på stedet. Forlatt stedet ved patruljens ankomst.

0046 Melding om høytlydt fest i Haugevegen i Hgsd. Til sjenanse for nabolag. Patrulje til stedet for å avslutte denne. Innehaver av leilighet er advart flere ganger før. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse. 1 festdeltager ble i tillegg bortvist fra stedet og fra Hgsd sentrum for resten av natten.

0120 Patrulje har forsøkt å bortvise beruset mann i starten på 60 årene fra Hgsd sentrum. Hjemmehørende i Tysvær. Kranglevoren og ikke forsvarlig å sende hjem. Blir innsatt i drukkenskap inntil edru.

0120 Patruljen kom over overstadig beruset mann i sentrum av Leirvik. Mann i midten av 20 årene kjørt hjem og tatt hånd om av mor.

0200 Patrulje på Indre Kai obs mannsperson ryke på en tilfeldig person. Ble overmannet og lagt i bakken/påsatt håndjern. Beruset og krakilsk. Da de skulle ta ham med til politibilen klarte han å skalle polititjenestekvinne i ansiktet.
Transportert (krakilsk) til arresten og innsatt i varetekt. Anmeldt for bl.a. vold mot offentlig tjenesmann.Vil bli avhørt i løpet av dagen.

0250 Patrulje kom over ung lettkledd jente på indre kai. Så beruset at hun var ute av stand til å ta vare på seg selv. Kjøres LV. Innsettes drukkenskapsarrest etter sjekk.
Patruljen på veg fra LV plukket opp ytterligere 1 person i sentrum. Yppet til bråk. Innlot seg i salgsmål mens patruljen var til stede. Innsettes i drukkenskap og anm for ordensforstyrrelse.

0314 Melding om aggressiv mannsperson som har gått til angrep på andre personer i sentrum. Endte med at sivile måtte legge mannen i bakken før patrulje ankom stedet. Knust et vindu i basketaket.
37 år gml beruset mann innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse og skadeverk.
Fornærmede blir kontaktet i morgen for ev anmeldelse på legemsfornærmelse.

0337 Dame melder om menn som plager henne i sentrum av Hgsd. Patrulje til stedet og bortviste 21 år gml gutt fra sentrum. Ingen anm fra fornærmede.

0420 Melding om slagsmål på privatadresse i Hgsd. Viste seg å være samboerpar som kranglet høytlydt etter bytur. En av partene måtte overnatte hos nabo for å gjenopprette ro for natten.