Travelt å være politi

Fulle folk, russestreker og mye å ta tak i. Politiet har hatt det travelt siste døgn, men heldigvis ikke i Tysvær.

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

Kl. 2245 Beruset person Haugesund

Melding om person som satt og sov på benk i sentrum. Politiet på stedet. Mann
(65 år) overstadig beruset, ikke i stand til å ta vare på seg selv. Har lite kutt i hodet, kjørt til legevakt for kontroll. Klarert for opphold i arresten, og innsatt i drukkenskapsarrest.

Kl. 2351 Lekepoliti – Kopervik

Melding om ungdommer i refleksvest som stopper biler og leker politi i rundkjøringen på Eide. Ekte politi kjører til stedet, og påtreffer ungdommene. Det var russen som var i gang med sin feiring. Stod med hårføner og hadde laserkontroll. Dette skulle gi russeknuter. Formant og avslutter leken.

Kl. 0004 Høy musikk – Haugesund

Politiet har vært og dempet høy musikk på adresse i Haugesund.

Kl. 0009 Høy musikk – Stord

Melding om høy musikk på Stord. Politiet til stedet, rolig når patruljen ankom. Gitt muntlig pålegg om å holde ro.

Kl. 0017 Tatt seg inn i ulåste boder – Haugesund

Melding om dame(35 år) som hadde tatt seg inn i ulåste boder. Damen er en kjenning av politiet. Tatt med inn til politihuset. Funn av noen småting fra en bod. Dette levert til fornærmede. Sluppet ut av arresten med melding om å holde seg inne på sitt oppholdssted resten av natten.

Kl. 0024 Gatemusikanter – Haugesund

Utenlandske gatemusikanter spiller høy musikk i Haraldsgata i Haugesund. Politiets patrulje avslutter musikken. Ifølge patruljen var det ”disco” de spilte.

Kl. 0210 Klammeri med vakt – Haugesund

En person(22 år) har vært i klammeri med vakt på utested i Haugesund. Fått muntlig pålegg om å ikke komme tilbake til sentrum i natt.

Kl. 0225 Vanskelig passasjer i taxi – Haugesund

Melding om taxisjåfør som hadde en vanskelig passasjer i Haugesund. Krangling i taxien, passasjer er hissig. Politiet bistår, forholdet ordnet på stedet.

Kl. 0226 Bortvist – Stord

En person(19 år) bortvist fra utested på Stord. Har vært truende. Bortviste fra utested og området rundt.

Kl. 0226 Ordensforstyrrelse offentlig sted – Haugesund

Bråk på utested i Haugesund sentrum. Pågår slåsskamp på stedet. Flere politipatruljer til stedet. Har vært en krangel hvor 2 menn(24 og 26) og en dame(20) er innblandet. Forholdet roer seg ned, alle oppfører seg greit. Alle tre anmeldt for brudd på straffeloven § 350 – ordensforstyrrelse.

Kl. 0241 ”Kastet ut” fra utested – Haugesund

En person(25) ”kastet ut” fra utested i Sentrum på grunn av bråk. Fått pålegg fra politiet om å holde seg borte fra sentrum resten av natten. Tar taxi hjem.

Kl. 0258 Beslag av legemidler/doping – Haugesund

En person pågrepet i besittelse av legemiddel/doping i Haugesund. Anmeldt og dimitert.

Kl. 0336 Promillekjøring – Sauda

Dame pågrepet for promillekjøring i Sauda. Hadde kjørt ut av vegen, ingen personskade. Kjørt til lege for blodprøvetaking. Sak opprettet.

Kl. 0341 Legemskrenkelse – Haugesund sentrum

En person(29) kjørt til legevakten av politiet, fra Haugesund sentrum. Har fått seg et slag i bakhodet. Person husker lite, kan ikke bidra med opplysninger. Avlevert på legevakten.

Kl. 0407 Høy musikk – Valevåg

Klage på høy musikk i Valevåg. Patrulje til stedet. Ikke så veldig høy musikk, men åpent vindu så det forstyrret naboer. Huseier kraftig formant, neste gang blir det anmeldelse.

Kl. 0420-0500 Promillekontroll Haugesund-Karmøy

Promillekontroll gjennomført i Haugesund og på Karmøy. 42 kontrollerte kjøretøy, ingen utslag.

Oppsummert:

Kun en person i arresten i løpet av natten. En del mindre oppdrag, ingen større hendelser. De fleste oppdrag ordnet på stedet.