Norsk Tipping måtte i kveld ringe til Tysvær.
Norsk Tipping måtte i kveld ringe til Tysvær.

Tysvær-kvinne vant 2.2 mill i Lotto

Norsk Tipping har som vanlig brukt lørdagskvelden til å glede nye millionærer. Og i dag var det en dame fra Tysvær som fikk telefon.

– Den første vinneren vi ringte var ei dame fra Tysvær kommune. Hun vant på en 5-ukers kupong kjøpt på Meny Aksdal tidligere i uka, og visste ingenting da vi ringte, skriver Norsk Tipping på sin hjemmeside..

– Hold deg godt fast – du har blitt Lotto-millionær!

– Ka seie du? – Nå grin eg!

Det kom brått på for kvinnen, men i følge henne selv kunne det ikke passet bedre. Hun hadde akkurat satt seg ned og sprettet en flaske rødvin med mannen. Tysvær-kvinnen tenkte først det var en telefonselger, men syns det var litt rart så langt på lørdagskvelden. Tross dette, var hun ikke vanskelig å overbevise. Hun lo og jublet om hverandre, og utbrøt til slutt: – Jeg kunne kysset deg!

Les hele saken på:
https://www.norsk-tipping.no