Lars Magne Ullvang i gang i EM. Foto: Lavrans Eikje
Lars Magne Ullvang i gang i EM. Foto: Lavrans Eikje

Fikk det tøft

I dag padlet Lars Magne Ullvang og Eivind Vold finalen på K2 500m under WC 2 i Tsjekkia. Det endte med en 8. plass.

– Guttene var tente på å gjøre et topp løp i sin første A-finale på 500m i seniorklassen. De fikk det imidlertid tøft og endte på en 8. plass, noe som likevel må sies å være mer enn godkjent med tanke på at de var den yngste båten i feltet. Lars Magne forklarte etter løpet at det ble tøft halvveis og at de ikke hadde like mye energi i løpet sitt som de hadde under semifinalen i går, sier Lavrans Eikje.

Lars Magne og resten av det norske laget blir i Tsjekkia frem til onsdag hvor de kjører videre til Ungarn og WC 3 neste helg. I løpet av et par dager blir det klart hvilke distanser som de norske skal kjøre under WC 3.