Travelt for politiet

Det har vært nok å gjøre for politiet i natt også. Heldigvis lite i Tysvær. Her er nattas logg:

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

0032 Falsk/uriktig legitimasjon – Kopervik

Kvinne(17) tatt for bruk av falsk/uriktig legitimasjon på utested på Karmøy. Kjørt hjem til foreldre, og vil bli kalt inn til avhør på lensmannskontoret senere.

0055 Urinering/bortvisning – Haugesund

Mann(53) anmeldt for urinering på offentlig sted, og bortvist fra Haugesund sentrum.

0110 Slagsmål – Stord

Melding om slagmål på Leirvik. Politiet til stedet. 2 personer har vært i munnhuggeri, ingen anmeldelse. Personalia notert.

0302 Ordensforstyrrelse – Haugesund

En person(22) bortvist fra utested i Haugesund. Skal ha dyttet til og tatt kvelertak på en person inne på utested. Anmeldt for ordensforstyrrelse.

0324 Urinering – Haugesund

Person(20) anmeldes for urinering på offentlig sted i Haugesund sentrum. Villig til å vedta forelegg.

Narkotika Karmøy

2 personer pågrepet på Karmøy for besittelse av en ikke ubetydelig mengde formentlig narkotika. En person innsatt i varetekt, den andre avhørt og løslatt. Karmøy lensmannskontor jobber videre med denne saken.
Narkotikaaksjon Karmøy

Totalt 6 personer pågrepet i forbindelse med narkotika-aksjon mot utemiljøet på Karmøy. Beslag av hasj og extacy. Saker opprettet, alle dimitert etter avhør. Følges opp videre over helgen av Karmøy lensmannskontor.

Generelt
Fra hele distriktet har det vært diverse meldinger på høy musikk og støy.

Det meldes om svært mye folk på byen i Haugesund. Stort sett god stemning. Vært noen tilløp til slagsmål som politiet har rykket ut på, som ikke har utartet.

Fra Sauda og Sauda-dagene rapporteres det også om god stemning, og få politimessige oppdrag.

Alt i alt en forholdsvis rolig natt til søndag i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Søndag (dagtid)
Løse hester, Stord
Politiet fikk søndag morgen melding om 2 hester som gikk løs i vegbanen ved Hystad på Stord. Politipatrulje ble sendt til stedt. Hestene ble lokalisert inne på et byggefelt. Eiere kontaktet og hestene plassert på egnet sted.

Promillekontroll, Haugesund
Politipatrulje fra Haugesund avholdt søndag morgen en promillekontroll i Karmsundsgata. Det ble kontrollert 110 biler. Ingen kjørte med promille. 2 førere fikk gebyr for å ikke ha med førerkort.

Promillekontroll, Karmøy
Politipatrulje på Karmøy avholdt søndag formiddag en promillekontroll på FV 47 på Karmøy. Det ble kontrollert 59 biler. Ingen reaksjoner.