Lena Dybdal er aktuell for nordisk senere i sommer. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Lena Dybdal er aktuell for nordisk senere i sommer. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Viktig Norgescup

Til helgen er det klart for NC2 på Årungen utenfor Oslo. Stevnet er et viktig kvalifiseringsstevne til både U23 EM og Nordisk mesterskap senere i sommer og Tysvær kano og kajakklubb har aktuelle padlere for begge stevnene.

Lars Magne Ullvang har kjørt sterkt under både World Cup 1 og 2 og med et bra stevne til helgen er han høyst sannsynlig klar for U23 EM, hvor han er kapabel til å ta en plass langt opp i finalen. Spørsmålet er om det blir i K2 eller K4.

Christina Vedø har i vår hatt en overbelastning i treningsarbeidet noe som gjorde at hun var langt unna toppformen under NC 1 på hjemmebane i begynnelsen av mai. Formen har sakte med sikkert blitt bedre og det blir spennende å se hva hun kan få til i helgen.

Lena Dybdal, Gina Gedick og Stian Kallekodt er alle høyaktuelle for Nordisk mesterskap i august, helgens stevne er 1 av 3 uttakningsstevner og for disse padlerne gjelder det å følge opp de fine resultatene de sikret seg under NC 1.

TKKK har også med flere padlere i de yngste årsklassene som kommer til å bite godt i fra seg til helgen.