Rune Lindanger scoret men tapte for Torvastad. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Tapte for topplaget

Falkeid tok ledelsen mot Torvastad, men Karmøy-laget slo hardt tilbake og scoret fire på rappen.

Rune Lindanger sendte Falkeid i ledelsen etter et drøyt kvarter. Så scoret Kenneth Mortveit ekte hattrick i løpet av 13 minutter. Etter pause økte gjestene til 4-1 før Kenneth Kristiansen scoret.
Men i det siste spilleminutt scoret Sebjørn Storesund slik at Torvastad vant 5-2.

Her er et innsendt referat fra Troppene:
1 Omgang

Kenneth Mortveit show siste kvarteret av første omgang sikret Torvastad en 3-1 ledelse til pause noe som ikke viser et rett bilde av kampen så langt.
Resultatet lyver litt for det var Falkeid som hadde styringen på kampen frem til det ble 1-1 da kontret og driblet Kenneth Mortveit seg alene gjennom Falkeid forsvaret hele 3 ganger.
Det begynte med at Falkeid hadde hjørnespark som keeper plukker og slår raskt en lang ball til Kenneth Mortveit som løper fra Falkeid forsvaret og setter inn 1-1 skåringen. De 2 andre måla kontrer han også Falkeid i senk helt alene.

2 omgang

52 minutter spilt og Torvastad får sin først mulighet på en kontring igjen og den setter Thomas Sletten i mål og det står 4-1 til Torvastad
Det var ikke den starten vi skulle ha men Falkeid har ikke gitt opp og produserer mange muligheter men Torvastad har en god keeper som tar det meste som kommer og vi klarer ikke å overliste han før det er gått 84 minutt da Kenneth blir fint spilt fri av Rune og vi reduserer til 2-4 Falkeid forsetter og presse uten og få de store mulighetene og så kommer Torvastad på nok en overgang der de setter sluttresultatet til 2-5