Aleksander Gundersen er i storform for tiden. Tre mål sist helg ble til to i dag mot Espen Tørresdal og Stegaberg. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Gundersen forskjellen igjen

Aleksander Gundersen stråler om dagen. I dag var han forskjellen da Skjold slo Stegaberg 3-1 i Rogalandscupen.

Det kunne stått 1-0 til hjemmelaget før kampstart, men ådne Nærheim bommet på straffen på grunn av disvisjonsforskjellen. Men etter cirka 20 minutter utnyttet Erik Frøyland slapt Skjold-spill og sendte hjemmelaget i ledelsen.
Etter hvert ble det mer og mer Skjold. Aleksander Gundersen utlignet før pause, før Daniel Aarås sendte Grinde-laget i ledelsen før timen var gått. Skjold hadde flere store sjanser, men det ble med en ny scoring av Gundersen like før slutt.

Skjold møter vinnaren av Forus & Gausel – Austrått i neste runde.