Sommertravelt

Politiet har hatt mer enn nok å gjøre også i natt. Lite fra Tysvær, men her er hele loggen:

Fra 19.7.14 kl. 2300.

Kl. 2332 Ransaking Haugesund.
Politiet har foretatt ransaking på en adresse i Haugesund. Funnet mindre mengder narkotika. Mistenkte anmeldt og avhørt på stedet. Forholdet erkjent.

Kl. 0034 Fest ute av kontroll – Karmøy
Melding om hjemme alene fest på Karmøy, der arrangør er i ferd med å miste kontrollen. Har kommet flere til stedet som ikke er invitert. Politiet til stedet, og avslutter festen.

Kl. 0053 Narkotika – Haugesund
Mann(52) pågrepet og anmeldt for besittelse av narkotika i Haugesund. Mer enn til eget bruk, innsatt i varetekt. Pågrepne har ingen god forklaring på hvorfor han er i besittelse av narkotikaen. Vil bli avhørt i løpet av dagen.

Kl. 0223 Båtpromille – Vikedal
Dame anmeldt for føring av båt i beruset tilstand i Vikedal. Kjørte en åpen båt med påhengsmotor. Blåste til ca. 2 i promille. Tatt med til lege for nødvendige prøver. Dimitert.

Kl. 0249 Beruset person – Stord
Beruset kvinne har utløst brannalarm og nektet å forlate en fest på Stord. Politiet til stedet. Patrene har skværet opp seg imellom, og mistenkte vil erstatte skade. Ingen anmeldelse, ordnet på stedet.

Kl. 0315 Bortvisning/innbringelse – Haugesund
Mann(28) bortvist fra utested i Haugesund Sentrum. Har lagd bråk på utsiden av utestedet. Etterkommer ikke pålegget. Innbringes til arresten. Innsettes i drukkenskapsarrest. Anmeldes for ikke å etterkomme politiets pålegg.

Kl. 0336 Promillekjøring – Fastlandskarmøy
Mann(26) stanset av politipatrulje og anmeldt for kjøring i påvirket tilstand. Nødvendige prøver tatt. Førerkort beslaglagt. Sak opprettet.

Kl. 0453 Promillekjøring – Haugesund
Dame(36) stanset av en politipatrulje, og anmeldt for kjøring i påvirket tilstand. Tatt prøver og sak opprettet.

Kl. 0506 Trafikkuhell – Haugesund
Melding om bil som har kræsjet på veg opp mot Steinsfjellet. Politiet til stedet. Bilen har kjørt i steinkant. Fører er påvirket. Tas med for nødvendige prøver. Bilen hentes av bilberger. Fører samtykker i førerkortbeslag. Sak opprettes.

Kl. 0509 Beruset jente – Vikedal
Jente(21) er beruset, og har havnet i sjøen i Vikedal. Personer har fått henne opp, og tatt vare på henne. Politiet til stedet, kjører henne hjem. Ingen anmeldelse.

Generelt: Mange forhold med bortvisning etter politiloven, klager på høy musikk m.m. i distriktet i natt. Allikevel en forholdsvis rolig natt til søndag i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.